Isnin, 24 Oktober 2011

Konsert KRISTAL Di Pekan Pahang :: 24hb Okt 2011

"Dikmie Kimie"

Assalamualaikum..hikhik..kali nie dikmie diberi peluang tuk shot konsert kumpulan musik tanah air iaitu "KRISTAL"..salah satu band yg dikmie follow dari form2 sejak mule2 lagu "Seragam Hitam" diperkenalkan..hekhek..mmg minat giler band nie..yelaa dah umur tak jauh jek..hekhek..dari dulu dikmie berangan nak tgk live depan mate dikmie diorg pnye show..last2 yg disebut2 menjadi knyataan..aduhhhh..kenangan manis tuk dikmie kali nie..pape pun nak ucapkan terima kasih kpd Semua Anggota Kristal terutama Rody kristal merupakan idola dikmie..dan tak lupa jugak kpd "PakDin" merupakan ayah kepada Rody & Acap Kristal..memberi kebenaran dikmie tuk shot Gambar diorg atas stage..Bleh dikatakan semua line up band2 nie peramah..bleh masuk kpale laa bak kate set2 kuatan..hakhakhak..sowi la dikmie still amatur tuk shot konsert..so dari sgi fotografi dikmie angap nie satu cabaran nak shot moment yg bergerak dgn lighting bantuan hanya pd stage dan speedlight jek..pic dikmie byk yg blur..cume half jek yang sharp..hekhek..pape pun dikmie tetap enjoy show diorg..hekhek..so tgk laa pic dari dikmie yang tk seberape ok nie..last thank to Shafizal ( Pijai ) adelah rakan sebaya dikmie yg menemankan dikmie tuk pg tgk konsert Kristal nie..bukan main seronok die dapat berjmpe n brgambar tuk kenangan ngan band idola die..hihkik..

Fotografi : Dikmie
Kit : Canon EOS 550D
Editing : Dikmie ( B&W With Noise Effect )
Lokasi : Pekan, Pahang


Tiada ulasan:

Catat Ulasan